Ett nytt verksamhetsår!

Genarps företagsgrupp hade ett något ”utglesat” årsmöte tisdagen den 24 mars. Det var länge tveksamt hur vi skulle kunna göra men med fysisk distansering och ingen mat beslutade styrelsen att det skulle gå bra.
De avgående ledamöterna Lars Wide, Christina Standar och Jeanette Persson avtackades med blommor och applåder. Styrelsen vill framföra ett varmt tack för deras arbete och engagemang.

Den nya styrelsen för verksamhetsåret 2020 ser ut så här:
Ordförande Gunnar Ottosson
Vice ordförande tillika kommunikationsansvarig Ulla Peterson
Sekreterare Helene Ottosson
Kassör Sven-Erik Sahlée
Ledamot Malin Hirdman ansvarig för Facebook/ hemsidan
Ledamot Carl-Erik Lindroos
Ledamot Kent Pettersson
Ersättare Sara Bränden 

När det gäller vårens aktiviteter är de inställda tillsvidare. Vi tittar på att kunna ha en aktivitet utomhus bara för möjligheten att träffas och prata lite. Det är en otroligt märklig situation. Vissa företag har mer att göra, vissa mindre och en del tyvärr ingenting alls…

Det vackra vädret hoppas vi hjälper till att hålla modet uppe. Sällan har våra vackra skogar i Häckeberga varit så fulla av människor även dagtid och mitt i veckan. 

 

Det ligger otroligt många tips och tankar ute men skulle vilja lyfta några. 

STÄDA
Ja, inte tvättstugan eller förrådet utan din arbetsplats. Då blir det mycket lättare och roligare att jobba. Har du kontorsjobb, ta in en liten blomma i vas. Har du en verkstad, prova att göra samma sak. Lovar att du inte blir den förste 😉

SKAPA STRUKTUR
Kort sagt, gör som vanligt! Börja i vanlig tid, ta fikapaus, lunch och gå hem när du brukar.

VAR LITE BUSIG
Sätt på en bra skiva på fikapausen eller gå en promenad. Klä dig som du vill om du inte ska träffa kunder.

GLÖM INTE DET SOCIALA
Fika/ AW funkar märkligt nog ganska bra även framför en skärm. Är det tungt, ring någon du har förtroende för och be att få prata en stund. Har du fått in en ny order, gör samma sak!

GÅ HEM
Jobbar du hemma, gå en promenad så du får ställtid mellan arbete och ledighet. Jobbar du utanför hemmet, gör samma sak. En liten syreboost innan det ör dags att ta tag i hemmalivet är aldrig fel.

Livet är väldigt annorlunda, kanske blir det aldrig ”som vanligt” men vad säger att vissa delar inte kan bli ännu bättre än det var innan Corona..?
Var rädda om er, och om varandra!

P.S Känner du någon som är nyfiken på GFG så kommer vi att ha öppna möten även för icke medlemmar, så fort det är ok att träffas.