Årets företagare 2017!

Han är en stor profil både i byn och inom sitt speciella hantverk. Har under dessa närmare 30 år haft återvinning, miljö, energi, naturmaterial och lokalt som starka ledord i sin företagsamhet som har utvecklats kontinuerligt. Ett av de senaste marknadsinslagen han har haft är att blogga. Dessförinnan har han framgångsrikt marknadsfört sin kunskap och produkter via filmer på nätet. Han har varit verksam i byn sen 1986. Han har både i sitt arbete gemensamt med sin framgångsrika hobby som fritidssysselsättning.

Därutöver är han ordf. i en förening som också verkar inom samma kategori/verksamhetsområde. Han är mycket uppmärksammad både på ”himmaplan” dvs Skåne, i Sverige samt utomlands. 25 % av företagets omsättning är utomlands. Hans produkter kan man se b.la. på Malmö Rådhus, Sankt Pauli kyrka i Malmö och många andra platser ute i världen där man förstår kvalité och miljö. Många privata hem finns spår av hans hobbyverksamhet och yrkesverksamhet.

Han lever som han lär och har solceller på taket ett eget vindkraftverk, el cykel och sen en kort tid tillbaka även en elbil och hemmet lyser hans färger både på in och utsidan.

M.a.o vi har det stora nöjet att GRATULERA Gunnar Ottosson från Ottossons Färgmakeri AB till 2017 Års Företagare i Genarp med omnejd!!

Jury: Nemo Bergnehr, Susanne Streer, Jeanette Persson, Kent Petersson & Per Sköld